Bokavslut Sep


inkomster: 10 000
utgifter: 12 434


det är hårt att behöva betala för sig själv. Nästa månad får jag äntligen riktig lön. Jag kommer vara så lycklig att jag nästan sprängs då.

klöver på en frisk höstpromenad


Det känns att det är höst i luften.

Igår spelade jag badminton efter jobbet med tre arbetskamrater. Två från Tyskland och en från Kina. Idag har jag ätit världens godaste färsk och "oversizad" spenat och riccota tortelini och hela veckan har jag varit på kurser inom H&M för att lära mig alla datorsystemen. Det är mycket siffror, koder och steg att hålla reda på om man ska beställa 200 000 vantar.

Nu ska jag sätta mig och slappna av framför datorn fram till Halv 8 hos mig och Idol.

god kväll

morgonstund har guld i mun...


när man unnar sig croissanter


fast det här påminner ju faktiskt om en bajskorv då den råkat bli klämd i påsen påväg hem

kvällslyx till halv 8 hos mig


nybakade scones

Nu förstår jag varför turisterna gillar gamla stan...

Tog mig in till Stockholm för att utforska gamla stan förra helgen. Nu förstår jag varför det är ett så populärt område. Det är ju faktiskt jättetrevligt om man kommer av själva huvudgatan full av pissiga souvenirbutiker.



Hann även med en sväng ut på kungsholmen.



Men tjena!

  • I helgen var mor och far här, vi kollade konstutställningar om mode och snoppar
  • Idag hade jag min första presentation för vår division på H&M angående förra veckans försäljning. Då visade jag upp de produkter som funkar bra och dåligt för oss osv. Det var roligt.
  • Hade en kurs i barnsäkerhet på eftermiddagen och insåg hur mycket regler det finns och pga. att H&M är ett så stort företag har vi extra strikta regler eftersom vi hela tiden blir så granskade.
  • Har en oeerhört "stressig" kväll framför mig då jag har två böcker, tre tidningar samt IKEA katalogen att läsa ut. Har en massa modevisningar att kolla på internet då det är New York fashion week och vi håller på att planera nästa hösts kollektioner. Och så är det ju förstås halv 8 hos mig, idol och landet brunsås som ska ses på tv. Till det har jag bakat negerbollar... för tredje gången inom loppet av en vecka.

    Herregud vilket "livsnjutarliv" man har.

hej


egenplockade plommon från östlundhs träd...

ett slags babianhuvud jag köpte av en alkis på hötorget...

Nu blir det martin timell och sveriges historia. ett av veckans höjdpunkter. eller nått.

RSS 2.0