Den här klassikern finns även i the freeman's house!!!


rätt cool!

Idag blev jag äntligen färdig med mitt skolarbete som jag suttit med i timtals framför datorn den här veckan.
Imorgon åker jag in till skolan, skriver ut (dyrt), binder ihop fanskapet och struntar i resultatet.

Nu är det gjort iallafall och jag kan andas ut. Det blir tre veckor utan plugg nu eftersom jag ska "praoa". Det kommer innebära långa dagar men att jag är ledig efteråt och det är ju positivt.

I helgen kommer min vän Helene från Tyskland och hälsar på så det blir roligt. Jag och Nicole har planerat en maskerad eftersom det är Halloween.

Nu ska jag börja jobba. Ungarna har lov, men Sarah har smart nog skickat iväg dem på "play dates" runt omkring i området vilket betyder att vi slipper tas med dem allt för mycket.

Hemlängtan


Jag har haft lite hemlängtan den här veckan, det är nog bara för att jag är helt utmattad, trött och less.
Det tar liksom aldrig slut, jag får aldrig bara slappna av. Jag har inget tålamod med barnen...

Tur att jag har sista avsnitten kvar att se "Pettson och tomtemaskinen" ikväll. När man ser det mår man riktigt bra. Jag längtar till julen också, och snart tänds all julbelysning här i London. Det är en av stadens höjdpunkter!

Söndag


Imorse vaknade jag glad trots att jag kom hem 4 imorse... daggen låg i gräset  daggkåporna

och solen sken

jag styrde med bestämda steg till Isle of Dogs och Mudchute farm.
Där kan man vandra mitt i hagen bland kossor och får

ett av dem hade gjort ner sig inför de andra
jag umgicks med en ful kalkon
Och hälsade på de här coolingarna
Det odlades grönsaker på ett vildvuxet sätt
Och den här stekaren stekte i solen
Därefter tog jag en gångtunnel under Themsen över till Greenwich
Där var det marknad och fläsket stektes på murikan
Jag fortsatte mot Greenwich Park som har en sanslös utsikt
Och på Royal Observatory insåg jag att jag någon gång i livet måste bli astronom

Jag insåg också att hösten börjar göra sig påminnd i Greenwich park
Till middag unnade jag både misosoppa och sashimi... det blev dyrt, men det var det värt.

Imorgon är bara att gå tillbaka till vardagen...

Lördag

Efter att ha suttit barnvakt fram till 14.30 begav jag mig mot Waterloo

Där var det ost...

och vinfestival

Där flockades folk runt stånden för att snika åt sig smakprov.

Sedan begav jag mig till National Geographic Store för att det var sista dagen för deras Lejonkungenutställning. En utställning som visade upp alla kostymerna och scenkläderna som används i musikalen här i London.
En musikal som jag anser är något av det bästa jag sett.

I torsdags...


...var jag ut och åt middag med några vänner ifrån klassen efter skolan. Det var väldigt trevligt kan jag säga.

Demon

Det här viruset är som en demon. Det ger sig inte förrän hela huset varit sjuk. I natt har sarah varit uppe pga. Konstant illamående. Hon har inte spytt... än! Jag mår illa nu. Jag hoppas vid gudarna att det bara är psykiskt. Det kanske var tur att jag spenderade hela veckopengen på ett stort paket vitpeppar. Fan, jag kan alltså inte stanna hemma idag och plugga alltså. Jag måste än en gång fly från huset.

Put me out of my misery

När man kommer hem från skolan får jag reda på att luca var tvungen att gå hem vid 10 tiden imorse eftersom han spytt mitt i lektionen. Jag har ändå läst harry potter för honom i en halv timme utan att andas. Mitt psyke klarar inte mer snart. Köpte ett big pack vitpeppar för det var det enda de hade i affären. ( Hoppas verkligen inte att det är en myt och att det var en bra investering) nu gör jag ngt jag aldrig gjort förrut, gå på bio själv. För att slippa spendera en minut till i kräkhuset.

Just när man började slappna av...

Så får man reda på att jasper varit uppe och spytt hela natten. Snälla, ta mig härifrån nu! Nu flyr jag till skolan!

Mr. Jones

Trots att jag knappt behöver någon sömn känns det att huvudet är lite segt efter totalt 3 timmars sömn på två nätter. Den här helgen har varit det mest påfrestande på psyket jag någonsin upplevt. nästan. Jag har levt i stress och spyor och haft dödsångest. Jag som ville vila upp mig den här helgen!

Trots det så känns det, så här efteråt, inte lika farligt längre. (Fast det var det!!!)
Jag hann med lite intressanta saker iallafall. Som tex. att träffa en av världens mest kända hattmakare Stephen Jones och lyssna på en liveintervju med honom av Vogue.com's editor Dolly Jones. (de är icke släkt vad jag vet)
Där kunde jag dessutom uträtta vissa behov eftersom jag fram till ikväll har vägrat att använda toaletten som jag numer endast relaterar till de skräckinjagande synerna jag sett där det senaste dygnet.

Efter det spanade jag in en afrikansk festival på Trafaglar square som var en riktig besvikelse. Den var väldigt "innehållsfattig".

Idag vaknade jag upp fri från plikter och bestämde mig att åka till Brick Lane för lite söndagsmarknad. Det med inställningen till att inte köpa något... Det höll inte och iväg flög ännu en halv tusenlapp. Jag är dock glad för det.

Så nu är man tillbaka till vardagen igen, det känns tugnt, särskillt eftersom majoriteten av helgen har varit ett rent helvete.

Nu skulle jag till och med vilja byta liv med Farmen-Christina

Jag sitter barnvakt och vad händer... Bella spyr!!! Jag är livrädd. Jag vet inte var jag ska ta vägen. Jag skakade och kände mig aldeles svag i benen när jag i panik ringde till Jon och Sarah... Jag trodde ju att detta skulle göra att de kom hem från "dinner partyt". Men nej... det här ingår tydligen i mitt jobb.

Vad ska jag göra. Jag gick nyss ner och grät en skvätt och kramade om hunden för att få tröst. Jag som inte ens tycker särskillt mycket om den.

Nu kan jag bara känna spylukten i hela mitt rum och kan inte slappna av. Jag får sitta på min lilla trästol och stirra i väggen och försöka andas så lite som möjligt resten av kvällen.

Vinnaren träder fram


Jag kan slappna av... efter en fruktansvärt påfrestande vecka och ett litet melt down igårkväll kan jag nu se ljuset igen. Idag strålar solen och vi har minst 20grader varmt!!!

Min grupp vann "project ice cream"
vilket gick ut på produktutveckling av två nya glassar. (därav företagets logo ovan) Jag är otroligt stolt eftersom jag inte riktigt trodde vi var bra nog jämnfört med andra grupper som ansträngt sig överdrivet mycket. Jag antar att det ibland är bättre att inte komplicera allt för mycket. Bra feedback fick vi av läraren, och det är extra bra eftersom han har hand om "praoplatserna" och ger de bästa ställena till elever som utmärker sig lite.

Jag har dessutom lyckats boka ett par biljetter hem till ett OK pris. Det betyder att man nu kommer ha chans att njuta av mitt trevliga sällskap i hela 11 dagar.

I helgen sitter jag barnvakt fredag kväll, lördag morgon och lördag kväll. Jag ställer dessutom upp på att börja jobba en kvart tidigare idag och hoppas därför kunna förhandla till mig en halvtimme mindre imorgon då jag verkligen vill gå på en föreläsning på V&A's. Hoppas...

Annars gillar jag att jag har en ursäkt till att inte springa runt ute på nätterna och istället ha tid att hinna ikapp med skolarbete som, tyvärr och av någon konstig anledning, hamnat på efterkälken.

trevlig (h)älg

Herregud


Intressant damsugare the freeman family har.

Jag har ingen tid till att sitta vid datorn längre... fast det kanske är lika bra det.
Jag har knappt tid för något annat än jobb och skola för den delen.
Fast igår unnade jag mig en kväll på en pub med Nicole.

Idag hann jag också med att gå på en gratis föreläsning om Ballet de Russes på Victoria&Albert museum vilket var väldigt intressant.

Nu måste jag plugga, leta flygbiljetter samt städa mitt rum och ta ett bad. stress

En dag på Borough Market


Man ledsnar aldrig på det stället...

Babysitter

Sitter just nu barnvakt för en annan familj/kollar på two and a half men. Det är bra. Lite extra pengar i fickan och en ursäkt att stanna inne fast det är fredagskväll. Det betyder också att jag kommer vara pigg imorgon när jag ska jobba 9 till 12. Därefter har jag inte riktigt bestämt vad jag ska hitta på, antingen camden och konstutställning, borough market och fashion museum eller en promenad i chelsea ink satchii galery. Svårt val... Vi får se. Ha en trevlig kväll.

RSS 2.0