inlägg på begäran av mormor

fast jag känner själv att det updateras dåligt här.
Ännu en vecka har gått, tiden går så snabbt nuförtiden. Jag har nästan bott här i tre månader nu.

Igår var jag på etnografiska museet som hade utsällning om mexikanska stamfolk, amerikanska indianer och Carl von Linne.

Efter det gick jag en promenad längs strandvägen och mötte upp Viktor för att köpa en smoking till honom.
Därefter fikade vi och sedan åkte jag hem och kollade på så mycket bättre.

Idag har jag varit på både postmuseet och dansmuseet, båda var lite av en besvikelse eftersom flera utsällningar var stängda pga ombyggnad. Annars var det bra.

Jag skulle egentligen ut och kolla på lägenheter med Viktor idag men nu blev det inte av då han skulle på sillunch.

Östlundhs torktummlare har gått sönder igen så nu blir det ett helvete att tvätta.

På torsdag kommer Helene från Tyskland och på fredag kommer Mara från Holland och ska inkäkta i mitt hushåll, fast det blir nog väldigt trevligt. På lördag ska jag även träffa mor min, och Sebbe som kommer på besök.
Det blir fullt upp med andra ord.

Ha det bra.
Maria


höstdag

har sovit som en stock den här helgen och ändå är jag så trött att jag önskar att jag kunde gå och lägga mig nu.
har uträttat en massa ärenden idag och gått en promenad i solen, jag höll på att svettas ihjäl. fast hellre det än att frysa.

minus är:
- mitt internet funkar var femte minut ungefär
- min mat möglar i frysen, då den har plusgrader
- mina tv-kanaler hackar ständigt och ibland försvinner ljudet då antennen måste vara i en exakt position för att kunna ta upp signalen.
- min garderob håller på att rasa ihop

jag blir så fruktansvärt frustrerad och förbannad när saker och ting inte fungerar.
jag beter mig som ett psykfall som sitter och skriker könsord rakt ut i luften när jag är ensam.

undra om östlundhs har hört mig när de passerat utanför mitt hus?


Hej


Hej idag såg jag både Nicklas Strömstedt och Claudia Galli när jag strosade runt på söder.
Har spenderat ännu mer pengar på skor och har kollat på Sunes Jul.
Imorgon måste jag storhandla, tvätta och damsuga. = söndags ritualen.
Jag längtar tills på måndag när jag är tillbaka på jobbet. Jag längtar ännu mer tills på tisdag. För då får jag min första fullständiga lön. Synd bara att den går åt så snabbt. Jag skulle nämligen vilja köpa en lägenhet.

vargen


Just nu är det fullmåne, det betyder att jag som vanligt ligger och stirrar mig igenom nätterna. Och som vanligt somnar jag någongång runt fyrasnåret så att man sover skitskönt när väckarklockan ringer. Trots detta är jag inte speciellt trött alls.

Det var däremot alla inköpare och designers på min avdelning som varit på inspirationsresa i New York förra veckan. Det har varit skönt att vara in charge fast samtidigt ganska lättande när de är tillbaka och man slipper ha lite små-ångest över alla viktiga beslut som man ensam tvingas ta.
Imorgon ska jag gå ytterligare en kurs och på fredag ska mitt team hem till design-magdalena för att grovplanera nästa säsong. Det kommer nog bli väldigt mysigt. Jennifer ska köpa croissanter, Magdalena ska laga lunch och Malin ska köpa godis... jag är den enda i teamet som inte tillför något till den här dagen. (förutom min enorma kreativitiet och uppfinningsrikedom förstås)
Det känns ju som de tagit allt man skulle kunna tänkas ta med sig... om någon har ett förslag till en god gest är dessa varmt välkomna.

starry sky


undra om anledningen till att jag inte kan sova är för att jag sitter aldeles för mycket still på dagarna?

I helgen vill jag inte göra något, fast jag ska faktiskt in på kontoret och jobba lite. Jag är sjuk i huvudet, jag vet. Fast jag känner att jag behöver organisera lite saker där. Sedan ska jag ut till Sundbyberg och kolla in en tygaffär som ska vara väldigt bra. Viktor undrade om jag skulle med och kolla Hockey, Skellefteå-Solna. Och Nicke ville gå ut och äta. Fast jag ligger nog hellre hemma och kollar en film. Jag tror jag håller på att bli sjuk. Min hals säger det iallafall.

söndag


Igår var jag ut och åt och drack i gamla stan med goda vänner. Det var väldigt trevligt. Idag har jag varit så slut att jag kämpar för att hålla upp ögonen. Jag längtar tills jag får gå och lägga mig, fast först ska jag se lite Gustafsson 3tr.
Hörs

sleepless


Usch har sovit som en uggla inatt. Dvs. inte alls. Jag mår fruktansvärt dåligt och längtar till måndag när jag är tillbaka på jobbet. Hela veckan har varit sömnlös och jag tror det har att göra med alla kurserna jag tagit. Jag kan inte släppa allt nytt som jag lärt mig och går igenom det i skallen om och om igen.

Idag skulle jag egentligen ut och dricka något glas vin på Berns med Sofia på mitt jobb, men nu vet jag inte om jag orkar det. Man blir inte sugen på att göra någonting när man är helt utmattad och har igensvullna ögon. Man vill bara vara för sig själv.

Ska gå en promenad i solskenet nu och sen kanske jag mår bättre.

Jag har hittat världens finaste skor som kostar en förmögenhet och jag vet ju att jag har köpstopp på sådana där onödiga grejer men jag kanske kommer ångra mig hela livet om jag inte slår till...
Och andra sidan har jag fortfarande inte använt alla mina kläder än, jag har faktiskt inte haft på mig samma klädesplagg två gånger på jobbet än, förutom jeans, och det är det nog ingen annan en jag som lagt märke till. Och jag har lagt märke till det endast för att jag skrivit en lista på alla kläder jag har och bockat av när jag använt dem. Detta för att jag ska inse att jag inte behöver mer...

Nästa månad när jag går plus kanske, då kan jag få unna mig.

RSS 2.0