det går bra nu...


det är konstigt hur hela mitt liv på något sätt faller på plats hela tiden och att allt funkar enligt plan.

kommer in på skolan i london
får mitt drömjobb
och nu ordnade sig dessutom boendet

det går bra nu

jag tror att jag kommer trivas bra

den här stod i köket imorse...


"for all types of urine accidents by pets or people"

Stekhett på Ramsden Rd.


31 grader i London...

midsommarfirande i hyde park


bilder från min promenad i parken med roxy imorse


Det var en rätt fin dag idag, jag satt utanför bibblan i 4 timmar och läste. Vilket fruktansvärt jobbigt liv man har...
ironi

Imorgon är det midsommarafton, fast i London firar svenskarna det på lördagen eftersom ingen är ledig imorgon. Då ska jag dansa kring midsommarstången i Hyde Park. Efter det är jag inbjuden till en midsommarbuffé av www.londonsvenskar.com - tack vare att min kompis Nicole bloggar för den sidan. På kvällen blir det eventuellt ett vikingaparty i Soho.

Lördag

Hejsan!
Idag är det lördag, jag är ledig och har varit i Chelsea. Gick på Victoria & Albert museum imorse och sen gick jag till Knightsbridge och shoppade loss på top shop. Ikväll ska jag vara med Vincent som flyttat hit över sommaren.
Vincent gick i min klass på gymnasiet, han kommer från USA och bor nu där igen så det är roligt att ha honom här. Vi ska nog på en pub i Camden. Vädret är mycket frustrerande dock, ena sekunden skiner solen och andra spöregnar det.

fin dörr på väg till Kings Road...

sommarlov... typ


Igår var det första dagen på mitt "sommarlov". Jag jobbade bara från 7.30-9.30 och sedan från 18.00-19.30. Så jag passade på att njuta av friheten genom att kolla in lite konstgallerier och vintage butiker. Jag började med en Dalí utställning i östra London

Fortsatte sedan till sydvästra London och knightsbridge till en modern konstnärs galleri.
Efter det skulle jag kolla in Florence Nightingale museum men det kostade pengar så jag sket i det. På vägen dit hittade jag dock ett "småland coffe shop". De hade till och med en svensk flagga vid kassan.
Insåg sedan att The Garden Museum låg i närheten så då gick jag dit för att inspektera det. Såg house of parlament på vägen dit.

Tyvärr kostade det att gå in på trädgårdsmuseumet också så då struntade jag i det också. Jag har en strikt budget nämligen.

Mitt slutliga mål var en vintagebutik jag hört ryktas om, den var jättebra och hade skitfina väskor från 60talet som jag funderar på att köpa till min examen. Bredvid låg en affär som jag tror mamma och farmor hade gillat. En väldigt stor och bra stickningsbutik. :)

Idag vet jag inte vad jag ska ta och hitta på. Troligen något spännande när jag helt plötsligt har så mycket tid över. Vädret är fint också.

Jag hatar dock mitt jobb, jag vantrivs i det här huset och det tror jag inte familjen förstår. Jag vill bara flytta ut nu! 34dagar av att bara vänta på att få komma härifrån. Fast det kommer nog gå snabbt.

Ha det.

Jag lever

Åh herre min je. Här har det inte uppdaterats. Kanske mest för att jag inte gjort så mycket annat än suttit i skolan eller suttit hemma och skrivit uppsats. 8000 ord och 45 sidor blev det tillslut. Och det trodde jag var mycket, men sen visade det sig att folk i min klass hade skrivit ca. 70 sidor. Fast jag tror på kvalitet hellre än kvantitet.

Jag har säkrat min framtid genom att få mitt drömjobb på H&M och därför behöver jag faktiskt inte bry mig så mycket om mina skolresultat. - Även om man alltid ska göra sitt bästa.

Jag kommer dock få bo på gatan då det verkar helt omöjligt att få en lägenhet i Stockholm.
Så det blir jag och uteliggarna på en pappkartong i tunnelbanan.

Hörs

RSS 2.0