upptagen


oj, det har inte funnits varken ork eller tid att updatera här. Jag har suttit och pluggat en hel del på sista tiden när jag inte jobbar eller går på lektioner... och när jag inte gör något av det har jag varit ute och haft det trevligt. Jag har träffat en massa nya spännande människor på sista tiden. Och så var några killarna jag åkte till Thailand med här och hälsade på vilket var hur kul som helst. Jag har i stort sett inte vistats i huset på två hela helger förrutom när jag kom hem för en dusch. Det börjar bli riktigt varmt här även om de två sista dagarna har varit ruggiga och jag har bytt till vinterjacka igen.

Imorgon åker jag mot stockholm med en läskig uppgift men till mestadel för nöje.

Har inte kunnat sova på två nätter, för det första för att jag svettats något kopiöst men också för att jag inte kan stänga av skallen. Det är så mycket, skolans inlämningar som sker idag, bedrövliga arbetstider, jobb intervjun osv...
Det är April imorgon. Helt sjukt.
Nästa vecka blir tråkig för barnen har lov. Fast jag fyller ju år, så det ska firas, på fredag ska jag försöka organisera en stor middag, Raphy kommer på torsdag och stannar i en vecka och den veckan är jag ensam i huset. ♥ snacka om befrielse.

hörs

"Den här killen är nio år..."


närå, han är nästan 50. fin bild

Det här är den sanna historien om sex brådmogna greker


Jag kunde inte sova imorse, så jag klev upp. Jag börjar ju ändå jobba om 50 minuter så då har jag ju tid att checka mailen, kolla ett avsnitt av percy tårar osv. Idag har jag inga lektioner. Det är härligt.

blümen


i Battersea park såg jag ett träd med så mycket blommor att det på håll såg ut att vara snötäckt. fast det doftade underbart... som syrener ungefär.

fåglarna kvittrade...

och i St James park blomstrade gullvivorna...
trots alla dessa vårtecken var det ändå svinkallt. eller så var det jag som hade för lite kläder på mig.

Ryska festivalen var en riktig besvikelse. The russian cuisine (maten) bestod av hot dogs och någon slags friterad piråg. I souvenirstånden såldes sliskiga träningsoveraller med ryska flaggan på och på scenen uppträdde ett bedrövligt cover band. För att komma in på torget var man tvungen att visa väskan så att man inte hade med sig en flaska vodka in på området...
Jag som hade förväntat mig broderade sjalar och babuschkor.
Fast jag antar att det ovan är ryssland.

I veckans Telegraph (en tidining) var det ett tvåsidigt reportage om Åre. "Candles inside and outside every building give it an air of enchantment" Reportern berättade om att poliserna körde skotrar och hur han ropat "Framät" för att få hundarna att springa med kälken... Jag tror att han menade "framåt"... höhö

Vardag


I london händer inte så mycket för tillfället. Jag jobbar på både "Miss Selfridge" huvudkontor och hos familjen. Igår natt sov jag inte en blund, jag kunde inte slappna av. Så kl. 3 klev jag upp och kollade på en massa Astrid Lindgren filmer. Vid 10.00 tog jag Bella till ridning i Hampton Court Palace och efter det pluggade jag.

Idag ska jag fortsätta med pluggandet och alternativt besöka ryska festivalen på Trafaglar Square.

Endast en vecka kvar av praktik. Det blir väldigt skönt att komma tillbaka till vardagen och "endast" 48 timmar arbete i veckan. Tydligen har många i min klass haft det jobbigt med sina platser, några har hoppat av för att de inte trivdes och en hade blivit sparkad!? Undra vad hon gjorde??? Jag måste säga att jag tror många bara är lata och "brittiska" (dvs. De tror att de har jobbigt fast de inte gör ett skit) Man får ta lite skit i början, göra småjobb som att städa och sortera papper. Som Sarah till exempel, klagar över att hon haft det så jobbigt eftersom hon letat hela dagen efter en klocka som hon vill ha i present och inte hittat något hon vill ha... Jag hoppas jag slipper se familjen idag. Jag gömmer mig som en skummis på mitt rum. Jag orkar inte prata med dem.

PS. Jag hittade en bok som jag verkligen vill ha... är så sugen på att resa igen. Resa jorden runt.
Det är vad jag ska göra om jobb inte löser sig i sommar... Jag hoppas på en lotterivinst.

RSS 2.0