Kallt

Det är svinkallt i London nu med minus grader!

Idag tog jag Bella till ridningen i Hampton Court och sedan strosade jag runt i Clapham Junction för att försöka hitta lite julklappar, men vad ger man en familj som har allt?

Sedan fikade jag med en ny italiensk au pair som hade väldigt knacklig engelska men som var trevlig.

Ikväll sitter jag barnvakt och det gör ont i själen. Jag får ångest varje gång för att jag får stå och tjata i en evighet innan något händer, innan de kan få upp sina rövar från soffan, borsta tänderna, släcka lampan. osv. Jag längtar så himla mycket till "jullovet", känner mig konstant stressad och utbränd. Jag behöver andas.

Känns som jag håller på att bli sjuk också. Och sjuk känns det inte som jag varit på ett år. Det måste vara den skitiga luften i London som gör det, bristen på sol eller alla kemikalier jag tror gömmer sig i maten här. Och andra sidan har jag inte några varma kläder här heller, och det kan ju göra en sjuk också.

Imorgon får jag äntligen vara ledig. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på då förutom att jag möter tre au pairer för cocktails på kvällen. Det skulle vara skönt att bara stanna hemma, fast då känns det som jag missar chansen att se saker, jag har ju bara en dag i veckan att göra det på. Och så känner jag mig som en kuf eller ett liggsår om jag ligger inne en hel dag.

Ha det!

Cocktailparty


Igår var jag lycklig nog att kunna gå på Cocktailparty på Kenzo-butiken. Där fick man en massa gratis (svindyr) champange och små "nibbles" som var hur goda som helst. Jag tackar inte nej till fler sådana tillställningar.

20/11


På Lördagen var jag på julmarknad. Bara för att jag är en riktig "jul-nörd"


Där kunde man köpa sig en curry wurst. Det gjorde jag inte pga. misären i Berlin.


Tyvärr är julmarknader i London lite för mycket Polskt Tivoli


Och för lite Jamtli känsla.


Fast om man är tysk eller en person som är desperat för lite korvar, pretzels, en öl eller några jägermeister shots kanske det uppskattas. Jag uppskattar den mest för glöggen, fast den kan man ju få tag på på andra ställen också.

även fast jag bor i London


stoppar det inte mig från att äta omelett på en grön blomformad tallrik. (eller ja, mer scrambled eggs)

Förlåt för dålig uppdatering. Jag har jobbat 12-13 timmar i streck i två veckor och när jag väl har slutat är jag för utmattad för att ens formulera ord. Mitt work placement går väldigt bra, det gick från att få mig att tappa lusten att leva till att faktiskt tycka att det är riktigt kul och se det som en framtida arbetsplats.

I fredags var jag på modevisning vilket var väldigt roligt. Jag såg dessutom en av mina favorit designers där - Erdem Moraliouglu.



Modevisningen hölls på V&A så jag passade på att kolla in den julupplysta Madejski Garden.

Idag har jag varit på Kensington Palace för att inspektera "the enchanted palace" utställingen som fått sån bra kritik i alla tidningarna. 11 pund kostade den men jag tänkte att det kanske var värt det... det var den INTE. Skamligt... aja, nu har jag iallafall sett det stället, så jag kan ju kryssa det ifrån listan.

PS. Grattis på farsdag far.

RSS 2.0