26 januari 2011


Idag mår jag mycket bättre, fast jag kände mig som ett dött djur när jag vaknade. Jag har inte gjort någonting idag. Var ute och gick med hunden tillsammans med Au-Pair Stephanie och så har jag gjort ett försök till att börja skriva en business strategy. Det har inte gått bra. Fast jag antar att det är tillåtet att inte göra någonting vissa dagar.
I helgen ska jag sitta barnvakt åt en annan familj, och det är bra för då tjänar jag lite extra pengar!

sjukling


jahapp, då har man åkt på en förkylning. Jag som inte kan komma ihåg att jag varit sjuk en endaste gång på över ett år. Luca har varit sjuk sen i helgen och stannat hemma från skolan både mån och tis. Jag verkar ha fått hans sjukdom. Jag har ont i alla leder, huvudet och halsen.

Jag som skulle plugga en massa. Det orkar jag inte nu. Jag orkar inte ens gå och ta ett bad fast jag behöver det. Jag kan inte heller bestämma mig om jag vill att det ska vara kallt eller varmt.

Fast jag lär ju överleva.

Hörs

uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering. Mitt internet har inte funkat på två dagar men det är ju ingen ursäkt för alla veckorna innan dess.

Jag har varit tillbaka i skolan i två veckor och är redan lite less. Det är roligt men det är mycket att göra framöver. I helgen har jag pluggat väldigt mycket så förhoppningsvis blir inte allt uppskjutet till sista veckan.

Jag ska jobba ännu senare på kvällarna nu för att Sarah har kommit på att jag ska lära Bella att sy. jippi! INTE!
Jag har inte vågat förklara att kvällarna egentligen är den enda tidpunkten jag har att plugga och vore tacksam om den inte också togs ifrån mig. Jag har heller inte förklarat att jag inte har något pedagogiskt sinne och att jag bara blir förbannad när jag ska lära ut saker...

Jag funderar på att gå en långpromenad idag. Lämna tillbaka en tröja som jag köpte igår som är helt onödig och sen kanske träffa upp alla au pair tjejerna i området. Fast de ska till cocktailbaren och jag känner verkligen inte för en cocktail. Och då får jag sitta och betala 50spänn för en juice! Helt onödigt. Kanske bestämmer mig för att stanna hemma ikväll igen. Ta ett bad, vara fräsch på skolan imorgon. Japp så får det bli.

Återkommer igen när jag har något intressant att säga.

termosen funkar bra


Nyårsafton


gott nytt år

RSS 2.0