Flyttdatum spikat.


Jag har endast goda erfarenheter av sas. Idag kom dock ögonblicket – efter en halvtimme i telefonkö - då jag blev så besviken att jag kunde känna gråten i halsen. Jag hade nämligen sett framemot att flyga hela vägen från Östersund men på sas ekonomiklass kan man inte ens beställa till extra bagage.(!?) Det är ju helt patetiskt då man måste betala för övervikt istället - vilket kostar 100 kr extra per kg (!?) Så då rådde hon mig att boka i business class, men då skiljde sig priset 4500kr (!?) Det hade alltså blivit billigare för mig att boka två jävla flygbiljetter istället och på det sättet fått med mig två bagage.

Nä, så då fick det bli gamla hederliga Norwegian igen samt en heldag på tåget. Pga. allt drama unnade jag mig själv internetaccess på tåget, vilket betyder att det kommer gå snabbt och bra ändå.


Skolans PR video


Det är så att man får rysningar... Och jag tänker ha höga förväntningar trots att mamma, med sin pesimistiska livssyn, uppmanat mig till att inte ha det. I slutändan blir det väll alltid vad man själv gör det till? Och jag tänker alltid göra mitt allra bästa!

Igår när jag kom hem från jobbet...


låg ett brunt kuvert innanför dörren.

Det innehöll brevet jag så länge drömt om att få.

Brevet var skickat samma dag som jag var på intervjun vilket betyder att de bestämde sig för att anta mig direkt!

RSS 2.0